IMA 流動資訊站

最專業之網上流動資訊雜誌
現在的時間是 週四 5月 02, 2024 5:27 pm

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 57 篇文章 ]  前往頁數 1234  下一頁
發表人 內容
 文章主題 : SE W995
文章發表於 : 週一 5月 11, 2009 10:19 pm 
離線
新手入場

探子話日內會突然派貨

回頂端
 個人資料  

文章主題 : Re: SE W995
文章發表於 : 週三 5月 13, 2009 8:38 am 
離線
新手入場

jackylee 寫:
探子話日內會突然派貨

可靠消息嗎?是行貨還是水貨? 價格定位呢?

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週三 5月 13, 2009 7:44 pm 
離線
新手入場

2.6" mon,肯定天價 :twisted: :twisted: :twisted:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週三 5月 13, 2009 8:30 pm 
離線
新手入場
頭像

around 4.5k

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週三 5月 13, 2009 9:45 pm 
離線
新手入場

三哥 寫:
around 4.5k
唔好話4千,過三千都唔會買 :oops:
SE真係低能,二星部2.6吋mon機都唔過三千啦 :x

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週三 5月 13, 2009 10:05 pm 
離線
版主

ck_tsang 寫:
2.6" mon,肯定天價 :twisted: :twisted: :twisted:
係呀

SE 唔捨得"大mon"

依部機2.6吋都算係咁

:lol: :lol: :lol:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週三 5月 13, 2009 10:06 pm 
離線
版主

auron 寫:
三哥 寫:
around 4.5k
唔好話4千,過三千都唔會買 :oops:
SE真係低能,二星部2.6吋mon機都唔過三千啦 :x
LG 、三星、nokia 大把3吋mon 機都係3000左右就買到

5800大mon齊spec 依家都係3088

SE 依部機皇都係等fans 買吧! :lol:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週四 5月 14, 2009 8:44 am 
離線
新手入場

RETAIL PRICE AROUND HKD 4200.00

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週四 5月 14, 2009 3:44 pm 
離線
新手入場

真係不知所謂,原來機價係用mon size黎定,真係第一次聽 :lol:
咁鐘意對住大mon帶個LCD mon出街喇

係度講咩5800,咁Nokia其他貴過5800 mon size又細過5800既係咪全部係垃圾呀咁,真係笑死人 :lol:

不過都預左D死仕係咁喇,見怪不怪 :twisted:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週四 5月 14, 2009 7:05 pm 
離線
高級玩家

Frankyle 寫:
真係不知所謂,原來機價係用mon size黎定,真係第一次聽 :lol:

係度講咩5800,咁Nokia其他貴過5800 mon size又細過5800既係咪全部係垃圾呀咁,真係笑死人 :lol:

睇黎好似你係死仕多 d wo,
w995 咁既 spec , over 4K? :o
我買 diammond 2 好過 la, $4480..
LG KM900 都係 $3280 jar

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週四 5月 14, 2009 7:17 pm 
離線
版主

chris 寫:
Frankyle 寫:

同依D死士講無用既

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週四 5月 14, 2009 9:10 pm 
離線
新手入場

chris 寫:
Frankyle 寫:

KM900質量太"好"啦
我用左2日個背蓋已經損壞左下面條邊..花曬-.-.........

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週四 5月 14, 2009 10:31 pm 
離線
高級玩家

手機天使藍 寫:
chris 寫:
Frankyle 寫:

KM900質量太"好"啦
我用左2日個背蓋已經損壞左下面條邊..花曬-.-.........

咁唔小心ar,
我用左兩個幾星期,
仲可以當全新機放 :P

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週四 5月 14, 2009 10:46 pm 
離線
新手入場

Frankyle 寫:

w995絕對係一部好機, 反潮流設計 :twisted:
用黎做後備機一流 :D
同人講我新買w995, 我怕會令自己蒙羞 :P

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週四 5月 14, 2009 10:58 pm 
離線
資深玩家
頭像

呢部SE要4千幾.....? 何得何能.....? OK, 潮童買LAW.....
原因只有一個.....SE豬流感上腦, 冇得醫.....

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 57 篇文章 ]  前往頁數 1234  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 6 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

搜尋:
前往 :