IMA 流動資訊站

最專業之網上流動資訊雜誌
現在的時間是 週一 5月 06, 2024 5:29 am

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 22 篇文章 ]  前往頁數 12  下一頁
發表人 內容
文章發表於 : 週五 4月 01, 2011 5:34 pm 
離線
版主

16gb 只售$4988
32gb 只售$5888

:lol: :lol: :lol:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週五 4月 01, 2011 5:39 pm 
離線
高級玩家
頭像

即係無得炒?

騙徒與受害人是一伙的 (如果沒有受害人嘅自欺欺人,騙徒很少有機會成功。)

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週五 4月 01, 2011 5:47 pm 
離線
新手入場
頭像

剪刺 寫:
16gb 只售$4988
32gb 只售$5888

:lol: :lol: :lol:

現貨

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週五 4月 01, 2011 8:29 pm 
離線
資深玩家
頭像

kadoorie 寫:
即係無得炒?

冇喇...

早幾日 Order 果 D 先好笑,E-Mail 寫住 4 月收到機,可能 Apple 知班炒家會 Cut 單,結果呢兩日 Ship 晒俾佢地,如果退貨就收 15% 手續費,Apple 真係明玩佢地。

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週五 4月 01, 2011 8:36 pm 
離線
資深玩家

IMA Reporter 寫:
kadoorie 寫:
即係無得炒?

冇喇...

早幾日 Order 果 D 先好笑,E-Mail 寫住 4 月收到機,可能 Apple 知班炒家會 Cut 單,結果呢兩日 Ship 晒俾佢地,如果退貨就收 15% 手續費,Apple 真係明玩佢地。

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

散貨中!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週五 4月 01, 2011 9:20 pm 
離線
版主
頭像

我訂了10只 :? 奶野

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週五 4月 01, 2011 9:28 pm 
離線
資深玩家
頭像

政 寫:

下?你幾時訂?未 Ship 的話就 Cut 左張單佢啦...

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週五 4月 01, 2011 10:25 pm 
離線
版主

遊戲結束!

好彩過年前部手都放到$6600

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週五 4月 01, 2011 10:36 pm 
離線
全職睇場
頭像

政 寫:

下?你幾時訂?未 Ship 的話就 Cut 左張單佢啦...

$4988 x 10 = $49,880 !

真有錢 :lol: :lol: :lol:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週五 4月 01, 2011 11:37 pm 
離線
資深玩家
頭像

Kenny Li 寫:
政 寫:

$4988 x 10 = $49,880 !

真有錢 :lol: :lol: :lol:

依家走都重有少少錢賺,如果下星期一個唔該每部蝕 $100 先走到的話,咁就正中 Apple 下懷啦!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 4月 02, 2011 12:54 am 
離線
版主
頭像

CUTED :lol:

好彩有睇IMA

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 4月 02, 2011 3:01 am 
離線
資深玩家
頭像

政 寫:

好彩有睇IMA

唔搏拿?重以為你會搏添。

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 4月 02, 2011 3:12 am 
離線
全職睇場
頭像

政 寫:

好彩有睇IMA

唔搏拿?重以為你會搏添。

其實都唔使怕 ......... 我有個朋友一野落左 30 部! 全部上大陸! 一早收晒 deposit, 而且實有 $300-500 水位!

只要你大陸有路數, "港行" 實有出路!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 4月 02, 2011 3:23 am 
離線
資深玩家
頭像

Kenny Li 寫:
其實都唔使怕 ......... 我有個朋友一野落左 30 部! 全部上大陸! 一早收晒 deposit, 而且實有 $300-500 水位!

冇路數咪仆街囉...

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 4月 02, 2011 4:06 am 
離線
全職睇場
頭像

Kenny Li 寫:

冇路數咪仆街囉...

你攞去 "總部" 放機, 人地當然要食你水啦!

我見班散戶而家個個震晒! 又要生又要死! 炒作無風險架? :-D :-D

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 22 篇文章 ]  前往頁數 12  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 21 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

搜尋:
前往 :