IMA 流動資訊站

最專業之網上流動資訊雜誌
現在的時間是 週日 4月 28, 2024 10:43 pm

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 7 篇文章 ] 
發表人 內容
文章發表於 : 週二 11月 15, 2011 1:49 am 
離線
資深玩家

小弟已決定主號轉去兔仔台。60+12=72

我有客使用中,佢話好得,上網有速度,有成200幾K U D ,你買機重送兩個股票網,可以睇到邊間行出入貨。

家下最大的決擇是上網號如何?衫仔近來真你好Q快,係中環IFC 有5M係正SMT門口,我有個同事用SMT都係得3M。不過哩排衫仔亂Q收我錢,我小到個CS話,我想去一去洗手間,都主理你個個案成兩個鐘........

衫仔快佐可能是走Q佐D人,我想轉去數字台但D PLAN 好費,老電又係,不過可以FREE入部TAB玩下 :-P

點好?

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週二 11月 15, 2011 2:15 am 
離線
全職睇場
頭像

nokia2110 寫:

我有客使用中,佢話好得,上網有速度,有成200幾K U D ,你買機重送兩個股票網,可以睇到邊間行出入貨。

家下最大的決擇是上網號如何?衫仔近來真你好Q快,係中環IFC 有5M係正SMT門口,我有個同事用SMT都係得3M。不過哩排衫仔亂Q收我錢,我小到個CS話,我想去一去洗手間,都主理你個個案成兩個鐘........

衫仔快佐可能是走Q佐D人,我想轉去數字台但D PLAN 好費,老電又係,不過可以FREE入部TAB玩下 :-P

點好?

"我想去一去洗手間"

新招 :lol: :lol: :lol: :lol:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週二 11月 15, 2011 2:21 am 
離線
資深玩家

Kenny Li 寫:
nokia2110 寫:

點好?

"我想去一去洗手間"

新招 :lol: :lol: :lol: :lol:

一個女仔(應該是祖記)俾人小來兩個鐘,點都想行開下。

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週二 11月 15, 2011 10:52 am 
離線
資深玩家
頭像

轉台後,俾番個使用感想!報告下用唔用得過?

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週二 11月 15, 2011 4:22 pm 
離線
版主

出部4s ,賣左去

用乜台都得 XDDD

依家收$7100,
用爛3 $198plan 既話放埋機就免費台費2年
用牛柳貴d 就$40

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週二 11月 15, 2011 5:55 pm 
離線
資深玩家

lajabo 寫:
出部4s ,賣左去

用乜台都得 XDDD

依家收$7100,
用爛3 $198plan 既話放埋機就免費台費2年
用牛柳貴d 就$40

算啦, 吾貪平啦, 家下等時間, 出網張會用老電.

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週二 11月 15, 2011 9:26 pm 
離線
資深玩家
頭像

用老電? How much?

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 7 篇文章 ] 

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 31 位訪客

不能 在這個版面發表主題