IMA 流動資訊站

最專業之網上流動資訊雜誌
現在的時間是 週日 5月 05, 2024 5:48 pm

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 19 篇文章 ]  前往頁數 12  下一頁
發表人 內容
文章發表於 : 週三 3月 21, 2012 5:56 am 
離線
版主
頭像

就算上埋台, 都要5580

好多網友都話好抵, 跟機果只大耳朵都$18XX

即係部機3780 , 4核呀......買部XE XL 都唔得啦...... :?

咁都叫好抵, 如果下次跟過LV 包包賣17000 又好抵呀......

不過, HTC 好野......次次SET 都過4K

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 3月 21, 2012 6:23 am 
離線
全職睇場
頭像

HTC 今次醒呀, 跟機送埋尿袋!

算啦! HTC 對我黎講, 就是一部山寨機! 唔好話要俾錢買, 送都唔會用!

就算要買, 上面大把 14 日機! 最少平一半!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 3月 21, 2012 9:29 am 
離線
版主
頭像

其實想話呢。。。。隻BEAT 就算賣2千蚊都冇用。。。一味得個低音一舊舊,難聽到... 講到尾都係為左個外型,我要靚聲我買ES7, 7506 好過..

部機咁貴點之用埋Hero 個d 膠殼,個殼下場同Hero 一樣黃硬

申報利益先 (呢排興玩呢味野),依家迷上XS中 :lol: :lol: :lol:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 3月 21, 2012 12:17 pm 
離線
資深玩家
頭像

enzo 寫:
其實想話呢。。。。隻BEAT 就算賣2千蚊都冇用。。。一味得個低音一舊舊,難聽到... 講到尾都係為左個外型,我要靚聲我買ES7, 7506 好過..

部機咁貴點之用埋Hero 個d 膠殼,個殼下場同Hero 一樣黃硬

申報利益先 (呢排興玩呢味野),依家迷上XS中 :lol: :lol: :lol:

但XS电池好废啊...十个有九个妈妈声...

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 3月 21, 2012 2:18 pm 
離線
版主
頭像

我返到屋企仲有30%

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 3月 21, 2012 3:36 pm 
離線
資深玩家
頭像

[quote="政"]我返到屋企仲有30%[/quot

你有无激活电池? 原来无激活只得1600毫安的,激活后变了1750...你听过用手机要激活电池的吗?小弟不材,真系无听过..不过激户后真的变了1750...

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 3月 21, 2012 3:58 pm 
離線
版主
頭像

點激活呢

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 3月 21, 2012 4:12 pm 
離線
資深玩家
頭像

政 寫:
點激活呢

先用*#*#7378xxx#*#*,入去battery health check,看看时的电池是多少毫安,然后退出在开机状态,按着Volume+ 和开关制,等部机自动震三次,在入工程模式,check battery health check,看看是否有1750豪安...试试...

我第一次check的时候不足1750的...激活后变回1750, 正常电池容量...

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 3月 21, 2012 5:51 pm 
離線
版主

隻BEAT ...正貨既QC 好差呀

上華強北聽到好多笑野 :-D

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 3月 21, 2012 6:42 pm 
離線
版主
頭像

Les Chan 寫:
政 寫:
點激活呢

先用*#*#7378xxx#*#*,入去battery health check,看看时的电池是多少毫安,然后退出在开机状态,按着Volume+ 和开关制,等部机自动震三次,在入工程模式,check battery health check,看看是否有1750豪安...试试...

我第一次check的时候不足1750的...激活后变回1750, 正常电池容量...

我懂了,不過我發覺未做之前入去batt health check 都已經show 175000, 反而 batt. test 就show 1500 ..

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 3月 21, 2012 10:07 pm 
離線
版主
頭像

先用*#*#7378xxx#*#*, XXX 係咩

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 3月 21, 2012 10:51 pm 
離線
資深玩家
頭像

政 寫:
先用*#*#7378xxx#*#*, XXX 係咩

入工程模式那个code,忘记后面三个X系乜数目... :lol: :lol:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 3月 22, 2012 12:12 am 
離線
版主
頭像

sorry 自己搵完唔記得講.. 係423, 即係*#*#7378423#*#*

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 3月 22, 2012 7:32 am 
離線
版主
頭像

我已經係175

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 3月 22, 2012 8:22 am 
離線
資深玩家
頭像

政 寫:
我已經係175

咁你觉得电池表现怎样?系咪好似倒水咁快?大半日就要差电?

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 19 篇文章 ]  前往頁數 12  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:Google [Bot] 和 8 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

搜尋:
前往 :