IMA 流動資訊站

最專業之網上流動資訊雜誌
現在的時間是 週三 4月 17, 2024 3:54 am

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 16 篇文章 ]  前往頁數 12  下一頁
發表人 內容
 文章主題 : HTC Desire 816
文章發表於 : 週二 5月 27, 2014 10:06 am 
離線
新手入場
頭像

有冇巴打用緊?好以幾靚仔! 4G係咪冇行?

回頂端
 個人資料  

文章主題 : Re: HTC Desire 816
文章發表於 : 週二 5月 27, 2014 10:46 pm 
離線
資深玩家
頭像

salu 寫:
有冇巴打用緊?好以幾靚仔! 4G係咪冇行?

有用雙Sim版,唔錯,3G其實都唔慢,未見有4G行喎

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 5月 28, 2014 12:53 am 
離線
全職睇場
頭像

Nano sim .............. 怕怕!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 5月 31, 2014 2:22 am 
離線
新手入場
頭像

呢部得!!堅得

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 5月 31, 2014 5:17 am 
離線
全職睇場
頭像

hkzone 寫:
呢部得!!堅得

我有考慮過! 但 Nano SIM 就怕怕!

最後買左 紅米 Note

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 5月 31, 2014 6:38 am 
離線
資深玩家
頭像

Kenny Li 寫:
hkzone 寫:
呢部得!!堅得

點解要怕?紅米Note掂唔掂?

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 5月 31, 2014 7:23 am 
離線
全職睇場
頭像

Hehe999 寫:
Kenny Li 寫:
hkzone 寫:
呢部得!!堅得

我唔用 iPhone 所以 Nano SIM 對我呢 d 成日轉手機既人好唔方便! 市面上有幾多部手機用 Nano SIM?

紅米 Note ............ 你當佢是山寨機就感覺良好! 但如果你同大廠對, 你用落會飛佢落街! 因為真是好山寨!!!

詳情聽日出試玩!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 5月 31, 2014 1:43 pm 
離線
資深玩家
頭像

Kenny Li 寫:
Hehe999 寫:
Kenny Li 寫:
hkzone 寫:
呢部得!!堅得

我唔用 iPhone 所以 Nano SIM 對我呢 d 成日轉手機既人好唔方便! 市面上有幾多部手機用 Nano SIM?

紅米 Note ............ 你當佢是山寨機就感覺良好! 但如果你同大廠對, 你用落會飛佢落街! 因為真是好山寨!!!

詳情聽日出試玩!

等你既消息 :eek:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 5月 31, 2014 1:49 pm 
離線
高級玩家
頭像

Hehe999 寫:
Kenny Li 寫:
Hehe999 寫:
Kenny Li 寫:
hkzone 寫:
呢部得!!堅得

詳情聽日出試玩!

等你既消息 :eek:

ME2

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 5月 31, 2014 2:30 pm 
離線
新手入場
頭像

等..等..你

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週一 6月 02, 2014 11:21 am 
離線
高級玩家
頭像

如果用 Note 2 換 HTC 816...

運行速度有無好左?

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 6月 04, 2014 3:51 am 
離線
資深玩家

henryming02 寫:

運行速度有無好左?

吾值,哩個價買韓水好過,HTX永不錄用。

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 6月 04, 2014 2:35 pm 
離線
全職睇場
頭像

nokia2110 寫:

運行速度有無好左?

Nokia 兄對 HTC 咁大仇口?

我都買過好多部 HTC, 由 Dream, Hero, 到 Sensation 都有買!但未真正用過一部!因為設計低能,山寨扮上菜!個價除三就有人買!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 6月 04, 2014 5:06 pm 
離線
高級玩家
頭像

Kenny Li 寫:

運行速度有無好左?

我都買過好多部 HTC, 由 Dream, Hero, 到 Sensation 都有買!但未真正用過一部!因為設計低能,山寨扮上菜!個價除三就有人買!

平過紅米價至會考慮.唔好影衰山寨機,山寨機都無咁差.

騙徒與受害人是一伙的 (如果沒有受害人嘅自欺欺人,騙徒很少有機會成功。)

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 6月 04, 2014 10:39 pm 
離線
資深玩家

Kenny Li 寫:

運行速度有無好左?

當年係WILSON 買部 Diamond 機,用了幾日通話好有問題,上九龍行整,一 Check 有人登記佐,我火到來,wilsom 又話新機來的,HTC 最後搵人落去WILSON 同我解釋,我屌佐兩條友兩個鐘,係大大聲。之後退錢,再屌下,條人爆嚮口,部機是八月出廠,我買果時是二月,再屌,。。。。幾平都不會考慮,香港HTC無用!退錢換機接受投訴全部是臺灣果邊話事。

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 16 篇文章 ]  前往頁數 12  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 11 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

搜尋:
前往 :