IMA 流動資訊站

最專業之網上流動資訊雜誌
現在的時間是 週四 4月 25, 2024 1:04 am

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 26 篇文章 ]  前往頁數 12  下一頁
發表人 內容
文章發表於 : 週四 7月 03, 2014 2:44 am 
離線
全職睇場
頭像

見大陸有 Nokia 920, 平平地用 300 人仔買左一部!

之後又用 60 人仔買左個黃色殼, 一心試用 WP8.0 之後有得升 8.1

另一個目的因為要長開 Skype. 因為之前問過, WP 而家連埋 Skype 可以長開!

點知 ............ 打 10 次先有 2 次打得通! 我用 iPhone 同 Android 從未試過!

大佬呀, Windows Mobile 是你 Microsoft 既! Nokia 是你 Microsoft 既! Skype 亦是你 Microsoft 既! 自已親生仔都做唔好, 其他唔使講啦!

去死啦!

您沒有權限檢視這篇文章所附加的檔案。

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 7月 03, 2014 4:36 am 
離線
版主
頭像

暫時得官恩娜用緊, 你打俾佢試試

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 7月 03, 2014 5:19 am 
離線
全職睇場
頭像

政 寫:
暫時得官恩娜用緊, 你打俾佢試試

好心佢唔識做 multi-tasking 就收檔啦! 一出去 home screen 就收唔到 call !!!!!!

好彩, 唔係我一個人有問題! 用 Nokia 920 都死晒: http://community.skype.com/t5/Windows-P ... -p/1279478

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 7月 03, 2014 5:22 am 
離線
版主
頭像

算啦

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 7月 03, 2014 10:00 am 
離線
新手入場

$300 咁平?

有冇4G架?

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 7月 03, 2014 11:29 am 
離線
版主
頭像

有 !! 920 呀

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 7月 03, 2014 2:17 pm 
離線
全職睇場
頭像

simon 寫:
$300 咁平?

有冇4G架?

平有鬼用?廢物一部!連自己 Skype 都做唔好,其他已經唔使期望!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 7月 03, 2014 2:45 pm 
離線
版主
頭像

識得用都唔會買wm 啦

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 7月 03, 2014 3:00 pm 
離線
全職睇場
頭像

政 寫:
識得用都唔會買wm 啦

用 Skype 呀!

用 iPhone 裝完 Skype 同 whatsapp 最多頂 2/3 日。

Android 版個 Skype 功能又廢廢地。

咁用親生老豆實無死啦?重衰!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 7月 03, 2014 3:09 pm 
離線
版主
頭像

算啦, 好明顯你部300 nokia lumia 有問題! 試下買部lumia 930 試試

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 7月 03, 2014 3:13 pm 
離線
全職睇場
頭像

政 寫:
算啦, 好明顯你部300 nokia lumia 有問題! 試下買部lumia 930 試試

唔想再投資落去無前途嘅 nokia. 果啲 Lumia 6XX 平好多!唔使 100 人好就有!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 7月 03, 2014 3:31 pm 
離線
高級玩家
頭像

Kenny Li 寫:
唔想再投資落去無前途嘅 nokia. 果啲 Lumia 6XX 平好多!唔使 100 人好就有!

1舊水咁正 :| 另我都覺得MS做WP係好脫節! 抄(又有乜所謂?)到咁時今日先有速成, 虛擬鍵仲要實色(AND機都開始透明啦)....另外內置電2XXXMA夠你用?一係就馬X咁長(6" AND都唔掂啦), 4"~5"又用LED MON WP一格格多大佬部機用3個月咩(起印)........一直都想買部用但真係冇部買得落手 :mrgreen:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 7月 03, 2014 6:40 pm 
離線
全職睇場
頭像

cdmaone 寫:
Kenny Li 寫:

1舊水咁正 :| 另我都覺得MS做WP係好脫節! 抄(又有乜所謂?)到咁時今日先有速成, 虛擬鍵仲要實色(AND機都開始透明啦)....另外內置電2XXXMA夠你用?一係就馬X咁長(6" AND都唔掂啦), 4"~5"又用LED MON WP一格格多大佬部機用3個月咩(起印)........一直都想買部用但真係冇部買得落手 :mrgreen:

部 920 行人仔台 4G 可以用足一日! 咁當然唔打機, 唔睇片!

我主力用 Skype 方便個仔打返香港! 屋企有小朋友係外國讀書, 一般都會長開 Skype :-D

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 7月 03, 2014 10:59 pm 
離線
版主

$300 咁平? :evil: :evil: :evil: :evil:

Kenny 仲有無? or 玩完放俾我 XDDD

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 7月 03, 2014 11:07 pm 
離線
全職睇場
頭像

lajabo 寫:
$300 咁平? :evil: :evil: :evil: :evil:

Kenny 仲有無? or 玩完放俾我 XDDD

我行開長城見有好多貨, 咩 Nokia 都有! 試左幾部, 只得一部開到機, 問老闆幾錢, 佢話 300 人仔就俾錢!

部機充新, 重有膠紙! 屏有少少花!

其他 Lumia 6XX 果 d, 買果個開 60 人仔一部! 最後 100 人仔一部, 有個人買左十幾部走!

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 26 篇文章 ]  前往頁數 12  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 25 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

搜尋:
前往 :