IMA 流動資訊站

最專業之網上流動資訊雜誌
現在的時間是 週五 3月 29, 2024 2:44 am

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 26 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  12
發表人 內容
文章發表於 : 週四 7月 03, 2014 11:23 pm 
離線
高級玩家
頭像

咁平 我都想要部WP 8.1 Nokia 機。但怕遠行回來後無晒了。

騙徒與受害人是一伙的 (如果沒有受害人嘅自欺欺人,騙徒很少有機會成功。)

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週五 7月 04, 2014 1:29 am 
離線
全職睇場
頭像

kadoorie 寫:
咁平 我都想要部WP 8.1 Nokia 機。但怕遠行回來後無晒了。

長城好多!飛揚都大把!

有無咁平就好難講!因為我剛好見有大貨到!全部澳洲機,無鎖!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週五 7月 04, 2014 10:26 pm 
離線
版主

Kenny Li 寫:
lajabo 寫:
$300 咁平? :evil: :evil: :evil: :evil:

Kenny 仲有無? or 玩完放俾我 XDDD

我行開長城見有好多貨, 咩 Nokia 都有! 試左幾部, 只得一部開到機, 問老闆幾錢, 佢話 300 人仔就俾錢!

部機充新, 重有膠紙! 屏有少少花!

其他 Lumia 6XX 果 d, 買果個開 60 人仔一部! 最後 100 人仔一部, 有個人買左十幾部走!
玩完放俾我 XDDD

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週五 7月 04, 2014 10:43 pm 
離線
全職睇場
頭像

今日去睇 Nokia Lumia 638,因為有人講可以用到移動 3G & 4G. 亦可以用到香港 3G & 4G.

上面賣 850 人仔左右,但今日無貨。

試完再報告。

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週五 7月 04, 2014 10:45 pm 
離線
版主

Kenny Li 寫:
今日去睇 Nokia Lumia 638,因為有人講可以用到移動 3G & 4G. 亦可以用到香港 3G & 4G.

上面賣 850 人仔左右,但今日無貨。

試完再報告。

睇下幾時得閒上去睇下先 :-D

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 7月 05, 2014 10:40 am 
離線
新手入場
頭像

Kenny Li 寫:
cdmaone 寫:
Kenny Li 寫:
唔想再投資落去無前途嘅 nokia. 果啲 Lumia 6XX 平好多!唔使 100 人好就有!

1舊水咁正 :| 另我都覺得MS做WP係好脫節! 抄(又有乜所謂?)到咁時今日先有速成, 虛擬鍵仲要實色(AND機都開始透明啦)....另外內置電2XXXMA夠你用?一係就馬X咁長(6" AND都唔掂啦), 4"~5"又用LED MON WP一格格多大佬部機用3個月咩(起印)........一直都想買部用但真係冇部買得落手 :mrgreen:

部 920 行人仔台 4G 可以用足一日! 咁當然唔打機, 唔睇片!

我主力用 Skype 方便個仔打返香港! 屋企有小朋友係外國讀書, 一般都會長開 Skype :-D

我嘟係長開skype, 有incoming call既時後, 電腦skype響完到920響,無問題喎。

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 7月 05, 2014 12:17 pm 
離線
版主
頭像

亞公果d 係特別d, 國防級! 無計

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 7月 05, 2014 1:59 pm 
離線
全職睇場
頭像

salu 寫:
Kenny Li 寫:
cdmaone 寫:
Kenny Li 寫:
唔想再投資落去無前途嘅 nokia. 果啲 Lumia 6XX 平好多!唔使 100 人好就有!

1舊水咁正 :| 另我都覺得MS做WP係好脫節! 抄(又有乜所謂?)到咁時今日先有速成, 虛擬鍵仲要實色(AND機都開始透明啦)....另外內置電2XXXMA夠你用?一係就馬X咁長(6" AND都唔掂啦), 4"~5"又用LED MON WP一格格多大佬部機用3個月咩(起印)........一直都想買部用但真係冇部買得落手 :mrgreen:

部 920 行人仔台 4G 可以用足一日! 咁當然唔打機, 唔睇片!

我主力用 Skype 方便個仔打返香港! 屋企有小朋友係外國讀書, 一般都會長開 Skype :-D

我嘟係長開skype, 有incoming call既時後, 電腦skype響完到920響,無問題喎。

佢唔係唔識響,只是打 10 次只得 2 次響:

http://community.skype.com/t5/Windows-P ... -p/1279478

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週一 7月 07, 2014 12:53 am 
離線
新手入場
頭像

Kenny Li 寫:
simon 寫:
$300 咁平?

有冇4G架?

平有鬼用?廢物一部!連自己 Skype 都做唔好,其他已經唔使期望!

讓卑我吧,啊公

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週一 7月 07, 2014 2:29 pm 
離線
高級玩家
頭像

可能但太耐無上嚟,我去過長城搵唔到。

騙徒與受害人是一伙的 (如果沒有受害人嘅自欺欺人,騙徒很少有機會成功。)

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週二 7月 08, 2014 11:37 pm 
離線
版主
頭像

好多人都搵唔到啦, 正常IMA 出完要即日上架LA
明天已經無架LA

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 26 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  12

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 27 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

搜尋:
前往 :