IMA 流動資訊站

最專業之網上流動資訊雜誌
現在的時間是 週四 3月 28, 2024 3:46 pm

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 8 篇文章 ] 
發表人 內容
 文章主題 : LG G5
文章發表於 : 週五 4月 01, 2016 11:20 pm 
離線
版主

G5 個 screen 細左咁多,會唔會出另一隻 V10 後續架?用開大 screen 照計唔會 buy 5.3" 喎!

G5 有到貨日期嗎?

回頂端
 個人資料  

文章主題 : Re: LG G5
文章發表於 : 週六 4月 02, 2016 1:11 am 
離線
全職睇場
頭像

Andy Kong 寫:
G5 個 screen 細左咁多,會唔會出另一隻 V10 後續架?用開大 screen 照計唔會 buy 5.3" 喎!

G5 有到貨日期嗎?

潮流再興細 mon 呀, 你睇 iPhone SE :-D

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 4月 02, 2016 3:12 pm 
離線
高級玩家
頭像

Kenny Li 寫:

(真心) 事實係人地出返部2年前既機都做羸你.....學野啦

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週一 4月 04, 2016 8:32 pm 
離線
版主

Kenny Li 寫:

G5 有到貨日期嗎?

Sorry, IPhone 系無睇,同埋唔會睇!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週二 4月 05, 2016 11:45 pm 
離線
全職睇場
頭像

Kenny Li 寫:

G5 有到貨日期嗎?

我再老 D 都轉用 iPhone ......... 唔使煩 !!!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 4月 07, 2016 8:26 pm 
離線
版主

Kenny Li 寫:
Kenny Li 寫:

G5 有到貨日期嗎?

我再老 D 都轉用 iPhone ......... 唔使煩 !!!

我唔鐘意比人 lead 住,所以最頂唔順 apple 用自家接口,close system 方便乜鬼都自肥,等到佢用 Type C 以為終於 standardize 萬劍歸終,佢又話取消 3.5mm 耳機接口,硬係有 D 野既!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 4月 09, 2016 12:22 am 
離線
全職睇場
頭像

我唔鐘意比人 lead 住,所以最頂唔順 apple 用自家接口,close system 方便乜鬼都自肥,等到佢用 Type C 以為終於 standardize 萬劍歸終,佢又話取消 3.5mm 耳機接口,硬係有 D 野既!

Android 只有一個好處 ....... 自由度高!

好似我而家用緊果部 Samsung Mega 2 咁, 一張人仔台再加一張聯通就中港兩用!

而且一部機可以有 5 個號碼 standby :

1) Card 1 (CMHK)
2) Card 2 (聯通)
3) KingKing (CSL)
4) SIP (comnet)
5) Skype number

都未計 Whatsapp voice call, FB Messager call 同 Line voice call!

用 iPhone 就一定做唔到! 可惜 Android 機, 用一年就慢到 PK 咁, 而且又無得升級! 好快焗你換機!

話晒 iPhone 用 2 年實無問題! 到時 2 個換一部!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 4月 14, 2016 11:12 pm 
離線
版主

雖然有 口水過 G5 的 modular design, 但諗多兩日,都係大 mon 高 CP 實際 D,等G5 大貨到就執部 V10 啦!

G5 現在派貨未?

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 8 篇文章 ] 

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:Google [Bot] 和 8 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

搜尋:
前往 :