IMA 流動資訊站

最專業之網上流動資訊雜誌
現在的時間是 週四 3月 28, 2024 10:08 pm

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 9 篇文章 ] 
發表人 內容
文章發表於 : 週日 11月 26, 2017 3:11 pm 
離線
高級玩家
頭像

http://www.windowsphonearea.com/popular-chinese-app-wechat-stops-working-windows-phones/

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 12月 03, 2017 2:04 am 
離線
全職睇場
頭像

我依然用到 ...............

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 12月 03, 2017 2:09 pm 
離線
高級玩家
頭像

Kenny Li 寫:

咁奇? 你用咩方法?

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週一 12月 04, 2017 4:28 pm 
離線
全職睇場
頭像

cdmaone 寫:
Kenny Li 寫:

咁奇? 你用咩方法?

咩都冇做過, 一宜都正常用到. 當然好多額外功能就唔見有.

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週一 12月 04, 2017 7:04 pm 
離線
高級玩家
頭像

Kenny Li 寫:
cdmaone 寫:
Kenny Li 寫:

咁奇? 你用咩方法?

咩都冇做過, 一宜都正常用到. 當然好多額外功能就唔見有.

我部機港版(ROM本身冇)上Microsoft Store已經冇得DL......唔係話就算有都連唔到線咩?

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 12月 21, 2017 1:11 am 
離線
全職睇場
頭像

cdmaone 寫:
我部機港版(ROM本身冇)上Microsoft Store已經冇得DL......唔係話就算有都連唔到線咩?

真係冇得 download .............

我一直用開所以依然用到!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週五 12月 22, 2017 2:12 pm 
離線
高級玩家
頭像

Kenny Li 寫:
cdmaone 寫:

真係俾WIN 10玩死.....部430搞一大餐上到14393版點知 1)Double Tap ON 冇咗 :-o 2)相簿APPS又讀唔到(冇晒)野 :-o :-o 同之前部640一樣(等我仲以為部640有問題添)

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週五 12月 22, 2017 11:33 pm 
離線
全職睇場
頭像

cdmaone 寫:
Kenny Li 寫:
cdmaone 寫:

真係俾WIN 10玩死.....部430搞一大餐上到14393版點知 1)Double Tap ON 冇咗 :-o 2)相簿APPS又讀唔到(冇晒)野 :-o :-o 同之前部640一樣(等我仲以為部640有問題添)

M$ 都放棄 Windows Phones 啦! 根本同廢物差唔多!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 12月 23, 2017 2:59 pm 
離線
高級玩家
頭像

Kenny Li 寫:
cdmaone 寫:

M$ 都放棄 Windows Phones 啦! 根本同廢物差唔多!

BUG明顯到咁當冇事發生你檔野除咗呢飯其他都唔再撈呀?

PS. 14393係流暢過第一版WIN 10好多! 不過第一版都有樣死BUG, UPDATE個聯絡人做最新版結果成班人消失晒(機同SIM都讀唔到野 :wink: )

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 9 篇文章 ] 

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 24 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案