IMA 流動資訊站

最專業之網上流動資訊雜誌
現在的時間是 週六 6月 22, 2024 3:56 am

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 247 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1 ... 9101112131415 ... 17  下一頁
發表人 內容
 文章主題 :
文章發表於 : 週三 4月 05, 2006 2:16 pm 
離線
新手入場

我試過係mini SD 到見到game..
見到顯示左d game 出黎
但係一禁佢就load 唔到..
我係A6290

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週三 4月 05, 2006 5:56 pm 
離線
新手入場

山嵐 寫:
原來A6290既機顯示唔到D games係因為部機並唔支援果D java games(者係Kenny提供果D),java games分為兩種,一種就係Kenny提供果類,for大部份版本,而另一種就只係for A6290台版既機,所以只要搵番果D game,大家就可以玩到架啦!
我搵到既話send俾大家。

如來係咁~咁快d搵人整整第一頁佢~癈事再有a6290既機問點解玩唔到~

不過我都係為6290~嵐哥快d搵下睇下有冇d game俾我地玩la

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週三 4月 05, 2006 7:58 pm 
離線
新手入場

AK-47 寫:
jasonkerr 寫:
SX833好像也不能用

可用版本 港版903 1.02 港版703 1.03 小荘正版 日版
注意 港版903 1.05 港版703 1.06 和盗版小荘 目前不能

查詢 SHARP 手機 Version *01763*8371#

打呢個電話*01763*8371#查呀?

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週三 4月 05, 2006 10:14 pm 
離線
新手入場

我部703 按左8+Power 同普通開機無分別,,,wt can i do???

My version is :

1.06Z
EMP: U100 5.0
OW: 7.0.2.1.f.1.101
APLIX:1.30

What is my version??? Japan?? plz help~~~>.< thx

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週三 4月 05, 2006 10:49 pm 
離線
新手入場

mobile23i 寫:
Mac mini 寫:
mobile23i 寫:

請問你的日版按 Synchronization 冇出 Re-pro 咩? :roll:

:smoke: :smoke: :smoke:

改埋第一個"0" 做"1', 部機會變成Test mode, 自然冇左re-pro. 跟住抄D game 過返部機到. 再set 返 第一個"1" 做"0"...... 不過都係果句小心睇清楚, 跟足步驟

我都係咁

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週三 4月 05, 2006 11:09 pm 
離線
新手入場
頭像

cydyeung 兄...
你話你玩到你朋友幫你入d game
不如share 出黎比我地一班A6290 既user玩下...
睇下同其他game有乜唔同,可能會發現其他入game 方法
thx~~~

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週四 4月 06, 2006 1:17 pm 
離線
新手入場

zenkilau 寫:
cydyeung 兄...
你話你玩到你朋友幫你入d game
不如share 出黎比我地一班A6290 既user玩下...
睇下同其他game有乜唔同,可能會發現其他入game 方法
thx~~~

absolutely agree!! please share~~ thanks thanks!!

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週六 4月 08, 2006 12:46 am 
離線
新手入場

啱啱晌moblie01搵到一d A6290可以開到既games同埋software

依家轉貼俾大家.....
http://rapidshare.de/files/17425271/__23567___33674___29256_JAVA.rar.html

注意: 睇完mobile01之後, 原來A6290係分左兩個版本
一個係正版小莊, 係可以開到上面A6290專用既games
另一個係盜版小莊, 如果係既話晌部機入面係只會display到d games但係係開唔到任何games嚟玩

大家可以試下睇下玩唔玩到...玩唔到既話我諗又轉過firmware先玩到喇...

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週六 4月 08, 2006 4:38 am 
離線
新手入場

野孩子子子 寫:
啱啱晌moblie01搵到一d A6290可以開到既games同埋software

依家轉貼俾大家.....
http://rapidshare.de/files/17425271/__23567___33674___29256_JAVA.rar.html

注意: 睇完mobile01之後, 原來A6290係分左兩個版本
一個係正版小莊, 係可以開到上面A6290專用既games
另一個係盜版小莊, 如果係既話晌部機入面係只會display到d games但係係開唔到任何games嚟玩

大家可以試下睇下玩唔玩到...玩唔到既話我諗又轉過firmware先玩到喇...

Thanks alot!! Really appreciated your sharing... but sadly, i found out that my firmware is pirated. I can see the games now, but cant open =(

The worst thing is, I'm not in HK, but in Malaysia, I don't think i can get my firmware changed over here =((

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週日 4月 09, 2006 1:43 am 
離線
新手入場

703shf jap版得唔得ga??

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週一 4月 10, 2006 11:45 am 
離線
新手入場

i display到d games但係係開唔到任何games嚟玩

what can i do?

thanks

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週一 4月 10, 2006 7:41 pm 
離線
新手入場

多謝Kenny Li 兄教路

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週二 4月 11, 2006 10:27 am 
離線
新手入場
頭像

Kenny 兄
已經沒辦法下載了,怎麼辦啊?

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週二 4月 11, 2006 6:29 pm 
離線
新手入場

請問原裝歐版903得唔得

我長按8同埋power都唔得,只係正常開機

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週三 4月 12, 2006 1:18 pm 
離線
新手入場
頭像

我冇Synchronisation呢個folder ge點解?

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 247 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1 ... 9101112131415 ... 17  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 8 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

搜尋:
前往 :