IMA 流動資訊站

最專業之網上流動資訊雜誌
現在的時間是 週二 5月 21, 2024 6:57 pm

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 247 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1 ... 1011121314151617  下一頁
發表人 內容
 文章主題 :
文章發表於 : 週四 4月 20, 2006 8:11 pm 
離線
新手入場

802 得唔得ga?

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週五 4月 21, 2006 2:27 am 
離線
新手入場

Kenny Li 寫:
pppzero 寫:
唔係..... 我係連修改畫面也入不到.....

8 + Power 係普通開機....

咁個Patch 係要D咩版本呀?

加左落去就有效ga 啦下話?

要 flash 機 .............. !

只係改一改個設定! 情況類似當年改 Test Mode 版!

kenny, 我想問如果我部833 patch個野會唔會易hang d, 同埋你地有冇做呀??
我想加個patch呀....使唔使錢呀, 同埋如果要既幾多先得呀

anyway, thc so much

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週日 4月 23, 2006 3:24 am 
離線
新手入場

kenny, 我想知jar or jad既games點轉到huf檔架???

回頂端
 個人資料  

文章主題 : Europe Version?
文章發表於 : 週一 4月 24, 2006 7:53 pm 
離線
新手入場

my 903 is running Europe Firmware. Anyone try before?

1.046
EMP: U100 5.0
OW: 7.0.2.1.545
APLIX: 1.17

Hope can get your feedback soon. I really wish I can play more game using my 903. Thanks.

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週二 4月 25, 2006 10:40 am 
離線
新手入場

請問開新Folder (Games & More)入SD Mini是怎樣開的?
我開唔到, 禁止加入啊??

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 4月 26, 2006 10:13 pm 
離線
新手入場

I've tested and I can play game from miniSD now.

but I have the following problem, please give me some hint if you know how to solve it. Thanks.

Problem #1. The phone will blackout (關機). Cannot power on, unless I take out the battery and put it back.

Problem #2. Do you think the problem #1 is because of I on BlueTooth ? Not sure whether the blackout is because of turning on the bluetooth.

Probelm #3. I can see miniSD 內的遊戲, but after I turn off my phone and turn on again (eg. Changing 2nd battery), I can't see miniSD game unless I do a Synchronisation again. Any help on this?

Question: Is that normal after I do synchronisation, my internal game is not able to run?

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週五 4月 28, 2006 12:31 am 
離線
新手入場

Kenny ,点解我下吾到你个游戏果?仲有如果改机失败使吾使从新改过?

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週日 4月 30, 2006 9:07 pm 
離線
新手入場

點解我部 粉紅色 703shf 8 +開機制 !!
完全沒反應 !!
同平時開機一樣既 !!
我係按 8先 但都係一樣 !!
試左好多次 -,- !! ~~

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週一 5月 01, 2006 9:08 am 
離線
新手入場

Mac mini 寫:
mobile23i 寫:
睇黎日版有Re Provision 用唔到依個方法玩java game.... 一禁Sychronisation就出左 Re-pro :(

冇錯!我剛剛試過,日版有 re-provisioning 是玩不到的,所以我已經將它打回原形,費事見到 Synchronization 果個字眼冤! :(

:smoke: :smoke: :smoke:

其實即是怎樣?

日版玩不到卡裏的java game?

ps 我聽過將歐版轉日版(又係改code)就無re-provisioning,真唔真ga?

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週二 5月 02, 2006 12:33 am 
離線
新手入場

我的703復活la
多謝kenny :-D

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週二 5月 02, 2006 1:34 am 
離線
新手入場

我部903翻生啦......
十萬個唔該................
..............................

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週二 5月 02, 2006 7:37 am 
離線
新手入場

hisayo 寫:
方法公開都係為佐大家者,為遊戲?得個6m甘少,去我個網都DOWN啦!

http://hisayo.52sharp.com/gamesandmore.rar
http://hisayo.52sharp.com/Tool.rar
http://hisayo.52sharp.com/Ebook.rar
唔收錢,無賣廣告

不知這個是否需要解壓縮密碼呢???先下來開看看~~

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週三 5月 03, 2006 11:50 pm 
離線
新手入場

請問1.03q可以嗎

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週五 5月 05, 2006 12:37 am 
離線
新手入場

thx q very much :P"""""""

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週一 5月 08, 2006 5:52 pm 
離線
新手入場
頭像

操作正常! 100% work!! Thanks a lot Kenny! :-D

(各位朋友留意: 如某一個game, 你之前已經去Smartone 俾錢download過落部手機度, 如果你張mini-sd 內有同一個game 的話, 你會開唔到機入面果個game, 而個title會透明0左, 只能玩mini sd 內果個版本~我試過我個 Street Fighter2 Game 係咁0既情況~如有其他情況請指教小弟!)

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 247 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1 ... 1011121314151617  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:Google [Bot] 和 9 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

搜尋:
前往 :