IMA 流動資訊站

最專業之網上流動資訊雜誌
現在的時間是 週三 4月 17, 2024 3:20 am

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 3 篇文章 ] 
發表人 內容
 文章主題 : 急!!歐版903問題
文章發表於 : 週五 3月 07, 2008 11:33 am 
離線
新手入場

因為之前部機燒左底版,有保養所以囉左去整

點知整唔到,重要比番部全新既我....!!

不過唔知點解部機反轉個mon 側面d掣唔識轉landscape mode....相機有auto start 都唔會自動開相機..landscape mode standby screen 按綠色掣冇反應...

點算?係唔係firmware 有事?

謝!

回頂端
 個人資料  

文章主題 : Re: 急!!歐版903問題
文章發表於 : 週五 3月 07, 2008 8:35 pm 
離線
全職睇場
頭像

klee1987 寫:

不過唔知點解部機反轉個mon 側面d掣唔識轉landscape mode....相機有auto start 都唔會自動開相機..landscape mode standby screen 按綠色掣冇反應...

謝!

似 hardware 有事!

回頂端
 個人資料  

文章主題 : Re: 急!!歐版903問題
文章發表於 : 週六 3月 08, 2008 1:39 am 
離線
新手入場

Kenny Li 寫:
klee1987 寫:

謝!

似 hardware 有事!

側面d掣應該冇問題,因為o禁落去有聲...903係唔係有個 sensor detect landscape mode架?開左相機o禁綠色掣都會影相

我影左張相...

附加檔案:
檔案註釋: 開相機冇landscape mode
IMAGE_032.jpg [ 295.85 KiB | 被瀏覽 3243 次 ]
回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 3 篇文章 ] 

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:Google [Bot] 和 6 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

搜尋:
前往 :