IMA 流動資訊站

最專業之網上流動資訊雜誌
現在的時間是 週二 4月 23, 2024 2:30 pm

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 5 篇文章 ] 
發表人 內容
文章發表於 : 週四 5月 29, 2008 9:30 pm 
離線
新手入場

有朋友o係英國買左部Viewty,想返離unlock同改中文~
想問呢部機有冇得改?
thanks!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週五 5月 30, 2008 4:59 am 
離線
全職睇場
頭像

kayzee 寫:
有朋友o係英國買左部Viewty,想返離unlock同改中文~
想問呢部機有冇得改?
thanks!

1) 自己動手, 去 www.ku990.co.uk

2) 大陸, 20-40 人仔! 聽其他版友講, 先達好似唔做!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週五 5月 30, 2008 8:11 am 
離線
新手入場

Kenny Li 寫:
kayzee 寫:
想問呢部機有冇得改?
thanks!

2) 大陸, 20-40 人仔! 聽其他版友講, 先達好似唔做!

我就係因為問過先達...佢地真係唔做...
請問Kenny可唔可以介紹大陸邊度unlock安全?因為我真係乜都唔識~~~
唔該晒~~

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週五 5月 30, 2008 2:18 pm 
離線
全職睇場
頭像

kayzee 寫:
Kenny Li 寫:
kayzee 寫:
想問呢部機有冇得改?
thanks!

請問Kenny可唔可以介紹大陸邊度unlock安全?因為我真係乜都唔識~~~
唔該晒~~

通天地, 見有 LG 解鎖既就放低 1-2 個鐘啦! 記得講明要香港繁體版! 另外 charge 滿電先好去! 因為 LG flash 機要好耐時間!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週五 5月 30, 2008 4:45 pm 
離線
新手入場

Kenny Li 寫:
kayzee 寫:
Kenny Li 寫:
kayzee 寫:
想問呢部機有冇得改?
thanks!

唔該晒~~

通天地, 見有 LG 解鎖既就放低 1-2 個鐘啦! 記得講明要香港繁體版! 另外 charge 滿電先好去! 因為 LG flash 機要好耐時間!

唉...要死心了...聽聞最新version仲未解倒鎖...
我o係www.ku990.co.uk見倒d人咁講...
其實我係想買叫friend o係英國買KU990紫色

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 5 篇文章 ] 

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 11 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章