IMA 流動資訊站

最專業之網上流動資訊雜誌
現在的時間是 週四 4月 18, 2024 1:49 pm

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 6 篇文章 ] 
發表人 內容
 文章主題 : SHARP 903SH 聽歌問題.
文章發表於 : 週四 10月 09, 2008 5:46 pm 
離線
新手入場

SHARP 903SH 聽歌問題.
想問903可以用咩檔聽歌?
用吾到mp3
我用aac佢話 項目不能開啟.
用MP4 佢話 無法播放..

請問點樣可以sd到mms? 我3G台
我睇過呢個post.
http://www.ima-mobile.com/phpBB2/viewtopic.php?t=8022

入面
Access Point Settings:
‧Linger Time - 180

我部機系120 旦系佢冇得比我編輯. 改吾到,

同埋其實點樣睇部機系咩版本?
我買2手, 佢冇拼音冇日文 所以我估系港版
請問轉台版要幾$左右?

吾該幫幫手/_\

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 10月 09, 2008 11:33 pm 
離線
高級玩家
頭像

iam2 寫:
用吾到mp3

我睇過呢個post.
http://www.ima-mobile.com/phpBB2/viewtopic.php?t=8022

入面

請問轉台版要幾$左右?

吾該幫幫手/_\

如果係日版機, 聽歌要用SD audio. 所以要用SD Jukebox...

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 10月 09, 2008 11:34 pm 
離線
高級玩家
頭像

iam2 寫:
用吾到mp3

我睇過呢個post.

入面

請問轉台版要幾$左右?

吾該幫幫手/_\

如果係日版機, 聽歌要用SD audio. 所以要用SD Jukebox...

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週五 10月 10, 2008 12:17 am 
離線
資深玩家
頭像

算吧啦, 聽歌用MP3機啦, 放左佢, 買過部1000左右的3G機已經好好啦......
日本機入歌轉來轉去, 煩過返工呀兄弟....

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週二 10月 14, 2008 12:44 am 
離線
高級玩家
頭像

spandau 寫:
算吧啦, 聽歌用MP3機啦, 放左佢, 買過部1000左右的3G機已經好好啦......
日本機入歌轉來轉去, 煩過返工呀兄弟....

啱!
我諗番起當年為咗用部V902SH聽歌, 幾經辛苦托人喺日本買Panasonic個SD card reader, 又要搵個SD Jukebox, 最後仲要喺日本買埋條線控handsfree...
:cry:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週一 10月 27, 2008 10:27 pm 
離線
新手入場

ki9999 寫:
iam2 寫:
用吾到mp3

我睇過呢個post.

入面

請問轉台版要幾$左右?

吾該幫幫手/_\

吾系日版架 冇日文啊部機,

同埋入相都問題, 張卡離開左部機, 就乜都冇晒..
系電腦睇番 入面1d野都冇, 之後再入番落電話,.
d野都系吾見晒.. /_\ 之後我去左買usb..
旦系上佢官網又dl吾到個手機良伴..

/_\ 買左部機好開心 旦好多麻煩

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 6 篇文章 ] 

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:Google [Bot] 和 6 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

搜尋:
前往 :