IMA 流動資訊站

最專業之網上流動資訊雜誌
現在的時間是 週四 3月 28, 2024 11:02 pm

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 10 篇文章 ] 
發表人 內容
 文章主題 : 各位師兄求救..
文章發表於 : 週五 2月 06, 2009 12:38 am 
離線
高級玩家
頭像

我買左1部SE M600i..
但發覺部機無3G network揀..
我改左HK CDA..162016/87..行左2次online update..
但情况依舊.. :cry:

回頂端
 個人資料  

文章主題 : Re: 各位師兄求救..
文章發表於 : 週五 2月 06, 2009 2:55 am 
離線
全職睇場
頭像

shingcheungtg 寫:
我改左HK CDA..162016/87..行左2次online update..

好大機會係 M608i ....... 即是大陸版!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週五 2月 06, 2009 6:33 am 
離線
高級玩家
頭像

Kenny Li 寫:

我都有諗過..
但上網check過個IMEI係M600i...
仲有咩方法可以分辨到?
部機無筆劃的...
Made in 馬來西亞..
奇怪.. :cry:
其實香港仲有邊度有得賣?
好想要部正正常常既M600............ :cry:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週五 2月 06, 2009 7:06 am 
離線
全職睇場
頭像

Kenny Li 寫:

我都有諗過..
仲有咩方法可以分辨到?
部機無筆劃的...
好想要部正正常常既M600............ :cry:

咁你收唔收到 3G network 先?

因為唔係個個版本都有 3G 同 GSM 選擇架,要用software 去改先有!由 Z1010 果時已經要咁做!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 2月 07, 2009 12:54 am 
離線
高級玩家
頭像

Kenny Li 寫:
Kenny Li 寫:

我都有諗過..
仲有咩方法可以分辨到?
部機無筆劃的...

咁你收唔收到 3G network 先?

因為唔係個個版本都有 3G 同 GSM 選擇架,要用software 去改先有!由 Z1010 果時已經要咁做!

HK Version R9F011喎 :cry:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 2月 07, 2009 1:25 am 
離線
全職睇場
頭像

[quote="shingcheungtg"][quote="Kenny Li"][quote="shingcheungtg"][quote="Kenny Li"][quote="shingcheungtg"]我買左1部SE M600i..
但情

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 2月 07, 2009 1:34 am 
離線
高級玩家
頭像

[quote="Kenny Li"][quote="shingcheungtg"][quote="Kenny Li"][quote="shingcheungtg"][quote="Kenny Li"][quote="shingcheungtg"]我買左1部SE M600i..
但情

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 2月 07, 2009 3:25 am 
離線
全職睇場
頭像

[quote="shingcheungtg"][quote="Kenny Li"][quote="shingcheungtg"][quote="Kenny Li"][quote="shingcheungtg"][quote="Kenny Li"][quote="shingcheungtg"]我買左1部SE M600i..
但情

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週六 2月 07, 2009 2:59 pm 
離線
版主
頭像

部機比人改到咁...可悲 :(

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 2月 07, 2009 3:08 pm 
離線
高級玩家
頭像

[quote="Kenny Li"][quote="shingcheungtg"][quote="Kenny Li"][quote="shingcheungtg"][quote="Kenny Li"][quote="shingcheungtg"][quote="Kenny Li"][quote="shingcheungtg"]我買左1部SE M600i..
但情

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 10 篇文章 ] 

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 9 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章