IMA 流動資訊站

最專業之網上流動資訊雜誌
現在的時間是 週四 3月 28, 2024 9:30 pm

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 15 篇文章 ] 
發表人 內容
文章發表於 : 週三 6月 22, 2011 8:29 pm 
離線
資深玩家
頭像

一個有noise cancelling 既AT&T 2.3.3 rom

http://hotfile.com/dl/121085939/d827808 ... 1.rar.html

曉既就一齊刷囉!
;)

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 6月 22, 2011 8:34 pm 
離線
資深玩家
頭像

好多 Bugs,玩唔過喎。

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 6月 22, 2011 8:49 pm 
離線
全職睇場
頭像

IMA Reporter 寫:
好多 Bugs,玩唔過喎。

我就係受害者!

1. 個 modem 唔夾香港台!接收好差!

2. SMS 個 time stamp 亂晒!我問你答,但你會排先過我!

3. Wi-Fi tethering 限制咗!

4. 唔覺順咗,反而慢咗!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 6月 22, 2011 10:30 pm 
離線
版主
頭像

即係奶野

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 6月 23, 2011 12:44 am 
離線
全職睇場
頭像

政 寫:
即係奶野

另外個震動時有時無 ............ 例如打通電話會震一震就時有時無 ..........

呢個 firmware 應該只係 beta 版 ..............

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 6月 23, 2011 1:17 am 
離線
資深玩家
頭像

Kenny Li 寫:
政 寫:
即係奶野

另外個震動時有時無 ............ 例如打通電話會震一震就時有時無 ..........

呢個 firmware 應該只係 beta 版 ..............

Leaked ROM 係咁架啦...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 6月 23, 2011 5:47 am 
離線
全職睇場
頭像

如果唔係貪佢個 noise suppression 功能, 我情願用番 i9000 果個 2.2.1 !!

不過而家個聽筒大聲番, 又清楚! Android 就係咁, 永遠差 d 差 d ............. !!!!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 7月 06, 2011 2:52 pm 
離線
資深玩家
頭像

唉!用i9000既2.3 stock rom,話音好很瀾,嘈到死!對方以為我日日都在大風坳開工。 :roll:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 7月 06, 2011 8:00 pm 
離線
資深玩家
頭像

manleehkg 寫:
唉!用i9000既2.3 stock rom,話音好很瀾,嘈到死!對方以為我日日都在大風坳開工。 :roll:

i9000 死症,冇得救。

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 7月 06, 2011 10:31 pm 
離線
資深玩家
頭像

唉!i897渣渣地都有個noise cancelling chip!問題係有無高手搞個kernel行番呢個feature!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 7月 07, 2011 2:44 am 
離線
版主

Kenny Li 寫:

如果唔係貪佢個 noise suppression 功能, 我情願用番 i9000 果個 2.2.1 !!

不過而家個聽筒大聲番, 又清楚! Android 就係咁, 永遠差 d 差 d ............. !!!!

所以我想用番IPHONE
IP4S/5幾時出

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 7月 07, 2011 2:47 am 
離線
全職睇場
頭像

剪刺 寫:
Kenny Li 寫:

所以我想用番IPHONE
IP4S/5幾時出

iPhone 重衰! 成街師奶用! 舉個例: 當我有錢又有地位時, 唔同日日楂架 Corolla 出街? 最大鑊是, 架 Corolla 同法拉利同價! 咪玩啦!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 7月 07, 2011 10:15 am 
離線
資深玩家
頭像

有無兄弟用過GS II?話音怎樣?剩係識昇android version但話音從無改善。I9000系列獨有問題?

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 7月 07, 2011 2:54 pm 
離線
高級玩家
頭像

有無兄弟用過GS II?話音怎樣?剩係識昇android version但話音從無改善。I9000系列獨有問題?

我又加返腳先 ~ 三叔(同LG)不嬲都係 "賊船"

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週五 7月 08, 2011 12:16 am 
離線
資深玩家
頭像

GS II 話音有改善。

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 15 篇文章 ] 

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 12 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章