IMA 流動資訊站

最專業之網上流動資訊雜誌
現在的時間是 週五 3月 29, 2024 7:30 am

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 4 篇文章 ] 
發表人 內容
文章發表於 : 週一 11月 26, 2012 3:39 pm 
離線
新手入場

kenny 哥,我己經試過你建議的方法换另—塊電開機,但都係唔得。一定要插上充電嘅情況下才開到機,但之後每—次reboot之後出現以下畫面,入唔到糸統目錄。所以我排除部機的電池打柴嘅可能性。除咗換主板,仲有冇其他方法可以救得番它?唔想嘥咗部機,多謝幫忙。

附加檔案:
1353916466576.jpg [ 126.28 KiB | 被瀏覽 7485 次 ]
回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週二 11月 27, 2012 7:40 pm 
離線
全職睇場
頭像

去飛揚 3 樓,即是我地 2 樓,近走火樓梯有一間專整 sky 機問下。唔計廁所果邊,得 2 個走火樓梯,實搵到。

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週二 11月 27, 2012 10:33 pm 
離線
新手入場

多謝堤點。提提你,近一兩日飛揚番咗好多韓版機,仲要有好多係未正式推出市面既 測試機,得閒上去睇吓。我入咗三部機……正到流口水,平到流眼淚。 :-D :-D :-D :-D

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 11月 29, 2012 3:37 pm 
離線
新手入場

lens3145 寫:
多謝堤點。提提你,近一兩日飛揚番咗好多韓版機,仲要有好多係未正式推出市面既 測試機,得閒上去睇吓。我入咗三部機……正到流口水,平到流眼淚。 :-D :-D :-D :-D

咁正! 係幾樓?

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 4 篇文章 ] 

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 9 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章