IMA 流動資訊站

最專業之網上流動資訊雜誌
現在的時間是 週六 5月 04, 2024 3:19 am

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 13 篇文章 ] 
發表人 內容
文章發表於 : 週一 4月 11, 2005 8:57 am 
離線
新手入場
頭像

K700i 行貨 R2L001 online upgrade 完, 幫我 flash 左個冇中文 version, 激死 !!!

--> R2AE033 128521_EU_1_C :evil: :evil: :evil:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週一 4月 11, 2005 11:25 am 
離線
新手入場

大雄 寫:
K700i 行貨 R2L001 online upgrade 完, 幫我 flash 左個冇中文 version, 激死 !!!

--> R2AE033 128521_EU_1_C :evil: :evil: :evil:

eu 係欭版ar..

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週一 4月 11, 2005 11:29 am 
離線
新手入場
頭像

peter 寫:
大雄 寫:

eu 係欭版ar..

佢自動的, 冇得選.

之前佢會 up d 乜又唔 show 出來, up 完先知 up 左個 EU 版俾我 !! :x

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週一 4月 11, 2005 11:44 am 
離線
全職睇場
頭像

你之前用過 SETOOL 或者其他 flasher 改過野?

如果係, 好正常, 因為個 CDA 改左!

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週一 4月 11, 2005 11:51 am 
離線
新手入場
頭像

Kenny Li 寫:
你之前用過 SETOOL 或者其他 flasher 改過野?

oh ........ 影相聲 :oops: :oops: :oops:

原來係咁. Thanks.

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週一 4月 11, 2005 4:59 pm 
離線
全職睇場
頭像

大雄 寫:
Kenny Li 寫:

oh ........ 影相聲 :oops: :oops: :oops:

講時講, 我部部機都改過, 但次次 online upgrade 都無事, 除左一次部 K700 online upgrade 途中死左之外, 未試過會轉成外文!

你用邊個 flasher 改呀?

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週一 4月 11, 2005 7:16 pm 
離線
新手入場
頭像

Kenny Li 寫:
大雄 寫:
Kenny Li 寫:

講時講, 我部部機都改過, 但次次 online upgrade 都無事, 除左一次部 K700 online upgrade 途中死左之外, 未試過會轉成外文!

你用邊個 flasher 改呀?

朋友幫我整的, SETool 買 log

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週一 4月 11, 2005 7:22 pm 
離線
全職睇場
頭像

大雄 寫:

如果我無估錯, 佢用 Main + FS 去做 :wink:

可唔可以去 >*<<*<* 睇下個 CDA 係乜? Software version 最底個 customization 果 part. 最好影張相分享下.

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週一 4月 11, 2005 7:37 pm 
離線
新手入場
頭像

Kenny Li 寫:
大雄 寫:

如果我無估錯, 佢用 Main + FS 去做 :wink:

可唔可以去 >*<<*<* 睇下個 CDA 係乜? Software version 最底個 customization 果 part. 最好影張相分享下.

附加檔案:
IMG_0845.JPG [ 13.27 KiB | 被瀏覽 5610 次 ]
回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週一 4月 11, 2005 7:45 pm 
離線
全職睇場
頭像

果然無估錯, 真係用左 Main + FS 去改 ;)

附加檔案:
2005-02-07_225414_K700_CDA_Compare_words.jpeg [ 101.38 KiB | 被瀏覽 5607 次 ]

文章主題 :
文章發表於 : 週一 4月 11, 2005 7:47 pm 
離線
新手入場
頭像

Kenny Li 寫:
果然無估錯, 真係用左 Main + FS 去改 ;)

係唔係有唔同方法去做 ??

咁其實用唔同方法有乜好處有乜唔好處 ??

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週一 4月 11, 2005 7:55 pm 
離線
全職睇場
頭像

大雄 寫:

我用左 3 日幫 setool 寫左個說明書你地又唔俾面睇下 ;)

1) Main + FS = 改 language. 咁改完用左 default 既 customization, 再玩 online upgrade 就一定出 "俄文版"! 因為 online server 睇到你係 "俄版" ;)

2) 改無聲只要 Complete Phone + Flash 就 OK, 因為咁樣唔會寫個 customization 入去 ;)

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週一 4月 11, 2005 8:02 pm 
離線
新手入場
頭像

Kenny Li 寫:
大雄 寫:

我用左 3 日幫 setool 寫左個說明書你地又唔俾面睇下 ;)

1) Main + FS = 改 language. 咁改完用左 default 既 customization, 再玩 online upgrade 就一定出 "俄文版"! 因為 online server 睇到你係 "俄版" ;)

2) 改無聲只要 Complete Phone + Flash 就 OK, 因為咁樣唔會寫個 customization 入去 ;)

有空去看看你的大作先. Thanks.

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 13 篇文章 ] 

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 5 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案