IMA 流動資訊站

最專業之網上流動資訊雜誌
現在的時間是 週二 3月 19, 2024 11:48 am

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 6 篇文章 ] 
發表人 內容
文章發表於 : 週五 1月 06, 2006 12:09 pm 
離線
資深玩家
頭像

呢幾日晚上在家上ima有D問題.....好耐都入唔到主頁, 一係入唔到, 一係十幾分鐘先入到主頁, 每click入一個topic又十幾分鐘, 好似有人拉住咁, 但同時間入其他website又完成冇事, 一click即入, 只係入ima係咁, why ?
但日間在公司入ima又冇以上問題, 係我屋企部PC問題定係ima個server問題, 如果係我部PC問題, 點解入其他website完全冇事 ?

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週五 1月 06, 2006 12:27 pm 
離線
全職睇場
頭像

應該是 IMA 台 server 早兩日有問題! 而家應該 OK. 你再試一試, 有問題請通知我們.

多謝你!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週五 1月 06, 2006 12:37 pm 
離線
資深玩家
頭像

spandau 寫:
呢幾日晚上在家上ima有D問題.....好耐都入唔到主頁, 一係入唔到, 一係十幾分鐘先入到主頁, 每click入一個topic又十幾分鐘, 好似有人拉住咁, 但同時間入其他website又完成冇事, 一click即入, 只係入ima係咁, why ?
但日間在公司入ima又冇以上問題, 係我屋企部PC問題定係ima個server問題, 如果係我部PC問題, 點解入其他website完全冇事 ?

me too :lol: :lol:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週五 1月 06, 2006 12:40 pm 
離線
全職睇場
頭像

HERRYCHAN2005 寫:
me too :lol: :lol:

尋晚應該開始冇事啦! 今晚再試一試 ;)

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週六 1月 07, 2006 1:17 am 
離線
新手入場

7/1/2006 0116

seem traffic busy.. :-(

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 6 篇文章 ] 

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 0 位訪客

不能 在這個版面發表主題