IMA 流動資訊站

最專業之網上流動資訊雜誌
現在的時間是 週四 3月 28, 2024 11:35 pm

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 6 篇文章 ] 
發表人 內容
文章發表於 : 週六 7月 05, 2008 5:00 am 
離線
全職睇場
頭像

為人父母, 我老爸及老媽算叫交足功課!

60 年代, 6 件化骨龍! 兩個仔, 四個女! 養都已經唔係一件容易既事!

到今日, 我最細果個妹, 終於

最後由 Kenny Li 於 週六 7月 05, 2008 6:32 pm 編輯,總共編輯了 1 次。

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週六 7月 05, 2008 5:54 pm 
離線
資深玩家
頭像

個人感覺:讀書要講有無書緣,唔係人人勤力就得,
個人天賦,環境皆可影響。

:)

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週日 7月 06, 2008 11:42 am 
離線
資深玩家
頭像

同意#

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 7月 26, 2008 11:28 am 
離線
高級玩家

[quote="Kenny Li"]為人父母, 我老爸及老媽算叫交足功課!

60 年代, 6 件化骨龍! 兩個仔, 四個女! 養都已經唔係一件容易既事!

到今日, 我最細果個妹, 終於

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週日 8月 03, 2008 12:49 am 
離線
資深玩家
頭像

大家睇下新聞, 影D死靚仔去瞓街幾日買奧運鈔票, 只係為左幾百蚊, 仲要比人訪問, 如果我係佢老豆阿媽, 睇到想死, 冇鬼用, 努力返工都唔只幾百蚊, 要瞓街, 去死啦.....我睇左呢個新聞即刻同我7歲半的仔講.....千萬唔好做埋D咁野, 冇出色, 千萬唔好學.......
20蚊奧運鈔票又有死靚仔同阿婆一齊排隊瞓街......一拿到換領券又跑去龍尾再排, 只係為即時賣比收貨人賺30蚊, D死靚仔唔知自己生存有什麼用.......我又同我個仔講, 又係好例子, 千萬唔好學佢地......
動漫展又瞓街排隊, 頭位人兄仲比新聞訪問話會用黎抄賣.....唉........MUD野世界, 香港變成咁, 香港冇前途啦......仲要加埋廢政府.......唉.........

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週日 8月 03, 2008 9:21 am 
離線
資深玩家
頭像

spandau 寫:
大家睇下新聞, 影D死靚仔去瞓街幾日買奧運鈔票, 只係為左幾百蚊, 仲要比人訪問, 如果我係佢老豆阿媽, 睇到想死, 冇鬼用, 努力返工都唔只幾百蚊, 要瞓街, 去死啦.....我睇左呢個新聞即刻同我7歲半的仔講.....千萬唔好做埋D咁野, 冇出色, 千萬唔好學.......
20蚊奧運鈔票又有死靚仔同阿婆一齊排隊瞓街......一拿到換領券又跑去龍尾再排, 只係為即時賣比收貨人賺30蚊, D死靚仔唔知自己生存有什麼用.......我又同我個仔講, 又係好例子, 千萬唔好學佢地......
動漫展又瞓街排隊, 頭位人兄仲比新聞訪問話會用黎抄賣.....唉........MUD野世界, 香港變成咁, 香港冇前途啦......仲要加埋廢政府.......唉.........

X2 SUPPORT :evil:

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 6 篇文章 ] 

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 5 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章