IMA 流動資訊站

最專業之網上流動資訊雜誌
現在的時間是 週四 3月 28, 2024 6:39 pm

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 25 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  12
發表人 內容
 文章主題 : Re: SKY A900 SECRET
文章發表於 : 週一 1月 27, 2014 1:42 pm 
離線
資深玩家

Kenny Li 寫:
VR-HOS 寫:
真係天下烏鴉一樣黑
仲以為呢間叫做好d

上面 .......... 錢最大! 邊有人情講架 :lol:

強國人吾需要朋友, 有錢乜女都有!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週一 1月 27, 2014 10:32 pm 
離線
新手入場
頭像

上次係中韓棋有部鎖左0既A880s,佢地都未check機, 開我1650.

即刻即場restore機, check 機冇問題 即比錢走人.

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週一 1月 27, 2014 10:49 pm 
離線
全職睇場
頭像

Gary蛇蛇 寫:
上次係中韓棋有部鎖左0既A880s,佢地都未check機, 開我1650.

即刻即場restore機, check 機冇問題 即比錢走人.

果部原來你要咗呀?我睇完之後返去 check 點 restore 就賣咗!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週二 1月 28, 2014 1:03 am 
離線
新手入場
頭像

GARY 蛇
想問下點樣可以即場解鎖呢?

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週二 1月 28, 2014 4:35 am 
離線
新手入場
頭像

Kenny Li 寫:
Gary蛇蛇 寫:

果部原來你要咗呀?我睇完之後返去 check 點 restore 就賣咗!

呵呵呵, 好采快手啫, 亞公佢開你幾錢?

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週二 1月 28, 2014 4:37 am 
離線
新手入場
頭像

netkid 寫:
GARY 蛇

唔係解鎖, 係boot 入recovery 做restore

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週二 1月 28, 2014 6:32 am 
離線
全職睇場
頭像

Gary蛇蛇 寫:
Kenny Li 寫:
Gary蛇蛇 寫:

呵呵呵, 好采快手啫, 亞公佢開你幾錢?

因為我見有鎖,所以無問清楚個價。個妹妹又好似姨媽到,面黑黑,所以放低就走咗 8)

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週二 1月 28, 2014 10:58 am 
離線
新手入場
頭像

Gary蛇蛇 寫:

C-hing, 你次次都執到好野 ;) ;) 1650 買到 四核 HD 機

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週二 1月 28, 2014 5:01 pm 
離線
資深玩家

Gary蛇蛇 寫:
netkid 寫:
GARY 蛇

唔係解鎖, 係boot 入recovery 做restore

入面D閃咭無曬?

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 1月 29, 2014 7:20 pm 
離線
新手入場
頭像

冇哂啦. D 閃咭 :-?

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 25 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  12

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:Google [Bot] 和 21 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

搜尋:
前往 :