IMA 流動資訊站

最專業之網上流動資訊雜誌
現在的時間是 週二 3月 19, 2024 1:48 pm

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 6 篇文章 ] 
發表人 內容
 文章主題 : 呢獲野關邊個事先?
文章發表於 : 週六 8月 20, 2016 11:36 am 
離線
高級玩家
頭像

Windows Phone 10 Edge版用唔到HTML5版Gmail

https://productforums.google.com/forum/ ... pell:false

但Gmail Community Manager話得嗰喎, 咁點先???

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 8月 20, 2016 10:49 pm 
離線
全職睇場
頭像

cdmaone 寫:
Windows Phone 10 Edge版用唔到HTML5版Gmail

https://productforums.google.com/forum/ ... pell:false

但Gmail Community Manager話得嗰喎, 咁點先???

應該是 gmail 問題! 但只得 0.7% market share ......... 可以放棄啦!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 8月 21, 2016 2:00 pm 
離線
高級玩家
頭像

Kenny Li 寫:
應該是 gmail 問題! 但只得 0.7% market share ......... 可以放棄啦!

咁Gmail Community Manager就唔好答人又咁又咁啦....我都同意係G做野! 0.7% market share就話放棄姐, IOS唔係喇啩!

https://support.google.com/mail/answer/ ... DiOS&oco=1

(題外話! D人最鍾話MS係M$(講錢)....其實有邊個做大咗唔係咁先?)

您沒有權限檢視這篇文章所附加的檔案。

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 8月 21, 2016 5:50 pm 
離線
全職睇場
頭像

cdmaone 寫:
Kenny Li 寫:

咁Gmail Community Manager就唔好答人又咁又咁啦....我都同意係G做野! 0.7% market share就話放棄姐, IOS唔係喇啩!

https://support.google.com/mail/answer/ ... DiOS&oco=1

(題外話! D人最鍾話MS係M$(講錢)....其實有邊個做大咗唔係咁先?)

好明顯做錯野啦! 連 IOS 都唔 support 就找死!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週一 8月 22, 2016 1:18 pm 
離線
高級玩家
頭像

Kenny Li 寫:
好明顯做錯野啦! 連 IOS 都唔 support 就找死!

用IPHONE既我只用Safari(我覺得係最平均)CHROME(ANDROID版)對應係最好不過太多廣告! EDGE(WP版)廢到地震!仲要冇其他代替browser(大陸野你用埋我果份)

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週二 8月 23, 2016 6:11 pm 
離線
全職睇場
頭像

cdmaone 寫:
Kenny Li 寫:

用IPHONE既我只用Safari(我覺得係最平均)CHROME(ANDROID版)對應係最好不過太多廣告! EDGE(WP版)廢到地震!仲要冇其他代替browser(大陸野你用埋我果份)

無! 連 Firefox 都無 WP 版 !!

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 6 篇文章 ] 

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 10 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案