IMA 流動資訊站

最專業之網上流動資訊雜誌
現在的時間是 週五 3月 29, 2024 12:52 am

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 12 篇文章 ] 
發表人 內容
 文章主題 : 找亮點.........
文章發表於 : 週一 9月 25, 2017 3:45 pm 
離線
高級玩家
頭像

圖檔
提示 : 1) 總部呀收機佬呀炒IPHONE搵幾多講咁多把Q咩! 2) 好醜真係名生成

回頂端
 個人資料  

文章主題 : Re: 找亮點.........
文章發表於 : 週四 9月 28, 2017 3:59 am 
離線
全職睇場
頭像

More Tips 唔該 ............

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 9月 28, 2017 2:49 pm 
離線
高級玩家
頭像

Kenny Li 寫:
More Tips 唔該 ............

你都睇唔出? 唔係啩......(第二個有你冇囉 :mrgreen: )

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 10月 29, 2017 4:06 pm 
離線
高級玩家
頭像

冇人睇得出? 咁會唔會清楚D?

您沒有權限檢視這篇文章所附加的檔案。

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週一 12月 11, 2017 10:45 pm 
離線
版主
頭像

the sony phone image on the cover is Xperia Z2, not XZ1.

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週二 12月 12, 2017 7:17 pm 
離線
高級玩家
頭像

makgary 寫:
the sony phone image on the cover is Xperia Z2, not XZ1.

BINGO! 應該係Z1(唔係Z2) 個COVER帶出2樣野 1) 出書真金白銀收人錢咁錯都得?改正啟示都唔出(可能我唔見啦) 2) 咁出機法唔好話四果個連專業果D人都分唔清出咁多機嚟替死咩

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 12月 21, 2017 1:10 am 
離線
全職睇場
頭像

吓 ............ 都好難估 ............

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週五 12月 22, 2017 2:14 pm 
離線
高級玩家
頭像

Kenny Li 寫:
吓 ............ 都好難估 ............

唔係啩! 好明顯喎(我知, 你講過SONY唔係你杯茶但你PRO喎....)

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週五 12月 22, 2017 11:31 pm 
離線
全職睇場
頭像

cdmaone 寫:
Kenny Li 寫:

唔係啩! 好明顯喎(我知, 你講過SONY唔係你杯茶但你PRO喎....)

無玩機好耐 ................ 而家專心耕田!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 12月 23, 2017 3:00 pm 
離線
高級玩家
頭像

Kenny Li 寫:
無玩機好耐 ................ 而家專心耕田!

唔好呀! 仲有好多野請教你O架......

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 12月 24, 2017 3:57 am 
離線
全職睇場
頭像

cdmaone 寫:
Kenny Li 寫:

唔好呀! 仲有好多野請教你O架......

告老歸田 .................

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 12 篇文章 ] 

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 24 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案