IMA 流動資訊站

最專業之網上流動資訊雜誌
現在的時間是 週四 3月 28, 2024 9:30 pm

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 100 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  12345 ... 7  下一頁
發表人 內容
 文章主題 :
文章發表於 : 週四 9月 22, 2005 1:14 pm 
離線
新手入場

my V802SH can only show words when i visit smartoneIn.....can someone please help

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週六 9月 24, 2005 6:13 pm 
離線
新手入場

可以教下用大陸中國移動的'm-zone動感地帶'點樣set GPRS嗎?

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 9月 25, 2005 4:00 am 
離線
新手入場
頭像

我902跟peoples 果個set都唔得呀~
想用gprs download野呢

and ... 其實master reset即係咩呀 ?

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 9月 25, 2005 4:23 am 
離線
全職睇場
頭像

layzbabe 寫:

出甚麼 error?

Master Reset = 重新設置 = 洗晒所有 file + setting !

回頂端
 個人資料  

文章主題 : 我用802sh收唔倒mms
文章發表於 : 週二 9月 27, 2005 4:31 am 
離線
新手入場

我部802sh應該係歐洲版
可以上倒網和發mms
但收唔倒mms
我用3HK
我想知道我部機係乜野version
因為我唔係三少買的
但又有三少所講完美版特徵
有sceen saver同 sms係無任何問題
我部機係三少出完美版前早兩星期係先達買的
本來想等三少有貨先買
可惜我唔見部K700i
希望有高手可以救我

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週二 9月 27, 2005 10:09 pm 
離線
新手入場

我用903改了testmode但都上唔到?
係咪903仲未可以上網? 我用new world的 :?:
thank you!!!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 9月 28, 2005 1:49 am 
離線
新手入場
頭像

Kenny Li 寫:
layzbabe 寫:

出甚麼 error?

Master Reset = 重新設置 = 洗晒所有 file + setting !

佢寫error : connection unavailable. please try later!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 9月 28, 2005 3:41 am 
離線
全職睇場
頭像

layzbabe 寫:
Kenny Li 寫:
layzbabe 寫:

出甚麼 error?

佢寫error : connection unavailable. please try later!

應該個 port 位 set 錯左!

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週五 9月 30, 2005 1:10 am 
離線
新手入場

902 同802的完美版向三少賣,大約幾銀呀?
如果902…我想買黑色或墨綠色或藍色

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週二 10月 04, 2005 6:23 am 
離線
新手入場
頭像

V903SH 用 test mode.. 係咪只可以睇到文字, 同之前 V902SH 未有中文版時一樣??~~~ :(

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週三 10月 05, 2005 12:00 am 
離線
新手入場

Can anyone tell me how to go to web for 902SH & 903SH (test mode) in CSL???

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週三 10月 05, 2005 1:42 pm 
離線
新手入場

Hi Kenny,

I found the details from yr msg compare with the posted msg from e-zone which is diff. Pls adv. which is correct.

我用緊903 上smartone, 可以致電客戶服務部查點上網, 佢地有code to set, 然後你會收到msg, save 後就可以上網了

但不可以dl game and mp3 ringtone, :evil: :evil: :evil:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週三 10月 05, 2005 10:12 pm 
離線
新手入場

唔好意思各位,我係一名新手,想問o下如果係用緊3(3G),係咪都要一樣set呢o的野先上到網?呢o的settings係唔係淨o係GPRS/WAP(2G)先要入?
那videocall又如何?3(3G)有冇要特別settings?
thx a lot!

回頂端
 個人資料  

文章主題 : V703sh上網問題
文章發表於 : 週三 10月 05, 2005 11:25 pm 
離線
新手入場

點樣按上網,按Live冇反應,已設定上網!

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週四 10月 06, 2005 3:27 am 
離線
新手入場
頭像

natnatt417 寫:
Hi Kenny,

I found the details from yr msg compare with the posted msg from e-zone which is diff. Pls adv. which is correct.

我用緊903 上smartone, 可以致電客戶服務部查點上網, 佢地有code to set, 然後你會收到msg, save 後就可以上網了

但不可以dl game and mp3 ringtone, :evil: :evil: :evil:

Cannot wow~ 我打電話去客戶服務叫佢地 send 個 setting 比我, 但幾次都收唔到 msg..... 自己人手 set, 上 smartone in 只看到文字同某啲圖片
好似之前 V902SH unlocked 但重未有中文版一樣~~

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 100 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  12345 ... 7  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 3 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

搜尋:
前往 :